Het bestuur bestaat uit:

Voorzitter:

Gerard Vet

2* duiker + nitrox

Hallo, mijn naam is Gerard Vet.

Sinds de oprichting van DEKO februari 2012 ben ik de voorzitter van dit clubje.

Ik zelf ben in 1982 met de duiksport in aanraking gekomen en heb lekker gedoken tot 1987. I.v.m. diensttijd/gezin enz. ben ik er een tijdje tussen uit geweest (17 jaar maar).

In 2004 heb ik de draad weer op gepakt; het onderwater zijn ga je toch missen en ik moet zeggen ik duik weer met veel plezier.

Ik zit trouwens niet alleen onderwater, maar ook geregeld boven water en dan wel aan de waterkant. Want als ik met duiken een karper heb gespot, dan probeer ik hem later d.m.v. mijn hengel hem er uit te lepelen en soms lukt het en soms ook niet.

Eigenlijk doet het er niet toe of ik wat vang als ik maar plezier heb met vissen of met het duiken. Als je dit leest en benieuwd ben hoe het er onderwater uitziet dan ontmoet ik je

graag bij onze gezellige clubje en neem je graag een keer mee naar die prachtige wereld onderwater.

Secretaris:

Tim Rubaij Bouman

2* duiker

Penningmeester:

Arnold de Groot

Instructeur / website beheerder

Hans Huijsing

2* instructeur Licencie nummer: 01451

Ooit in een vakantie in 1977 gegrepen door het sportduikvirus en nog steeds actief sportduiker. Het is zowel het verenigingsleven als het duiken zelf wat mij nog steeds blijft boeien. Naast het duiken ben ik ook een verwoed zeiler, en wij mogen graag vakanties op onze zeilboot doorbrengen. En om nog iets meer aan de conditie te werken ben ik inmiddels weer een paar jaar aan het zee kajakken "meestal op de Neder-Rijn bij Wageningen". Kortom als het maar op of in het water is heb ik het wel naar mijn zin...