Welkom op de site van Duikvereniging DEKO

Duikvereniging DEKO is een kleine duikvereniging in de omgeving van Veenendaal. De oprichting van duikvereniging DEKO vond plaats aan het begin van 2012. door een groep ervaren duikers, waarvan de meesten al jaren samen de duiksport beoefenen.

De naam DEKO staat voor Duik Eens Kopje Onder

Ons doel is de duiksport op een plezierige en vooral veilige manier te beoefenen. Dit doen wij volgens de reglementen en het brevetten- en opleidingssysteem van het IADS; International Assosiation Of Diving Schools. De I.A.D.S. is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Federatie (NOF).

Wij trainen in zwembad de Vallei te Veenendaal, elke zondagochtend van 9:00 tot 10:00 uur. In de zomermaanden gaan wij regelmatig buiten duiken in de omgeving en maken wij duiktripjes naar Zeeland, om in de Grevelingen en in de Oosterschelde te duiken.

Bijna elk jaar gaan een aantal leden met elkaar duiken in het buitenland; Egypte, Bonaire of Curaçao zijn populaire bestemmingen.

dol-fijn